top of page

Upgrade mijn gebruikte turbo(s)

Verzenden van je Turbocharger/s

Door te kiezen voor "Ik stuur mijn oude turbo op", ga je ermee akkoord om je turbounit of -eenheden naar TheTurboEngineers in Duitsland te sturen voor revisie en upgrade naar de nieuwste specificaties van TTE-turbo's.

Turbo-eenheden moeten volledig functioneel, intact en vrij van enige schade zijn om in aanmerking te komen voor de vermelde prijs. Eenheden die aankomen met ontbrekende onderdelen of schade kunnen resulteren in extra kosten. Mocht dit zich voordoen, dan nemen we contact met je op via e-mail om de zaak te bespreken.

Stuur alsjeblieft geen extra items zoals olieleidingen, kleppen, slangen of andere componenten samen met het turbounit en de actuator, aangezien we niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor verloren of beschadigde onderdelen.

Om transportschade te voorkomen, moet elk turbounit individueel en veilig worden verpakt; dubbele verpakking wordt aanbevolen. We stellen ook voor om twee verzendlabels aan te brengen - één aan de buitenkant en één aan de binnenkant van het pakket.

Nadat je turbounit/s bij TheTurboEngineers zijn aangekomen, zullen ze binnen een periode van twee weken grondig worden geïnspecteerd en gevalideerd voordat de upgrade wordt uitgevoerd. Mochten we problemen tegenkomen die de upgrade verhinderen of extra kosten met zich meebrengen, dan nemen we contact met je op.

Wanneer de turbo is verzonden moet de tracking daarvan gemaild worden naar ons in combinatie met het bestelnummer.

Annuleringskosten voor Turbo-eenheden

Als de turbo-eenheid(en) die je opstuurt ernstig beschadigd of defect blijken te zijn, waardoor een upgrade niet mogelijk is, wordt er 5% van je oorspronkelijke aankoopbedrag afgetrokken om de transactiekosten te dekken.

Deze 5% wordt afgetrokken bij het uitgeven van de terugbetaling, en de eenheid wordt op verzoek teruggestuurd naar je oorspronkelijke verzendadres. Verzendkosten worden niet terugbetaald, tenzij je ons vraagt om de beschadigde eenheid(en) te verwijderen.

Als je ervoor kiest om in plaats daarvan een gloednieuwe turbo-eenheid(en) aan te schaffen, wordt de annuleringsvergoeding van 5% kwijtgescholden.

Turbo Inspectiedienst

We bieden een gespecialiseerde service voor het onderzoeken, beoordelen en renoveren van turbo-eenheden.

De kosten van deze service kunnen pas worden bepaald na een grondige inspectie van je turbo-eenheid, wat tot twee weken kan duren. Om door te gaan, vul je het onderstaande formulier in, en we zullen je een servicenummer toewijzen.

 

Stappen om te volgen:

  1. Verpak de turbo('s) zoals beschreven.

  2. Maak een label aan op de website van dpd, dhl etc.

  3. Print het label 2x uit en plak deze op twee vlakken van de doos.

  4. Breng de doos naar een pakketpunt.

  5. Stuur ons het trackingnummer en het bijhorende bestelnummer per mail.

  6. Sta een maximum van twee weken toe voor de inspectie van je turbo-eenheid(en).

 

Stuur het op naar:
TTE24
Friedrich-List-Str. 85
33100 Paderborn

Germany

Direct een turbo ontvangen en later je eigen turbo opsturen?

We begrijpen dat je liever niet 4 a 5 weken wil wachten op je turbo, hiervoor hebben wij iets bedacht.
Je kunt per mail opvragen of dat wij de gewenste omgebouwde turbo op voorraad hebben, als dit het geval is kun je op de product pagina een nieuwe turbo bestellen. Het prijsverschil in nieuw en omgebouwd is gelijk de borg die je achteraf retour ontvangt van ons. De borg krijg je terug als de turbo is ontvangen en goedgekeurd door TTE Duitsland.

bottom of page